що подивитися актор добірка фільмів фільмографія

Майстер ніжності і люті: ТОП-7 фільмів Хав’єра Бардема, які варто подивитися

Сейчас читают: 872
hochu.ua

Масовому глядачеві чудовий Хав'єр Бардем став відомий після ролі в оскароносному фільмі “Старим тут не місце” братів Коенів – відтоді цей глядач у кожній новій ролі Хав'єра намагається помітити риси того жахливого маніяка.

Не виходить – адже Бардем один із тих акторів, які можуть перевтілюватися наймагічнішим чином. HOCHU.ua згадує найважливіші ролі знаменитого іспанця.Щоб зрозуміти всю глибину і масштаб таланту Бардема, потрібно подивитися його іспанські картини, зняті до того, як він став міжнародною зіркою.

Для чого? Щоб переконатися, скільки всього неіспанського і неприродного для іспанського менталітету буде в картинах, які поповнять фільмографію актора в 21 столітті.

Цей фільм знятий блискучим Педро Альмодоваром за 10 років до “Старим тут не місце”, який зробив Бардема одним із найвідоміших акторів планети – і о боги, яка ж прірва лежить між героями Хав'єра в цих двох стрічках!Так,  у менш ніж дві години “Живої плоті” Альмодовар примудрився вмістити стільки драм і перипетій, що вистачило б на кілька сезонів закрученого серіалу про стосунки – але навіть це не головне у фільмі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA