Том Фелтон місто Маріуполь книги поради натхнення видавництво "Лабораторія" читання Том Фелтон місто Маріуполь

Книги, які варто прочитати: інклюзивність, самоідентифікація, самовдосконалення та мемуари

Сейчас читают: 165
womo.ua

Якщо ви шукаєте книги, аби зануритися в захопливий світ літератури, але при тому бажаєте свіжих поглядів на актуальні питання, то видавництво «Лабораторія» підготувало для вас чотири новинки, які допоможуть розібратися у складних темах, подивитись на світ очима цікавих особистостей та зрозуміти, що першочергово світло є всередині нас. «Наше.

Спільне. Як зберегти в собі людину під час і після війни» Таня Касьян Війна увірвалася у кожен дім, поділила життя на «до» і «після», стала нашою новою реальністю.

Щодня з’являються все нові й нові питання — як саме з цією реальністю співіснувати, не втратити в ній себе і до яких викликів ми маємо бути готовими.

Як ми можемо підготувати себе і країну до збільшення кількості людей з інвалідністю? Яким вектором рухатимемося далі? Чи не відступимо від цінностей, за які віддають життя наші люди, — свобода слова, рівні права?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA