Мадонна музика

Королева попмузики Мадонна святкує 65-річчя: ТОП-5 хітів, які варто послухати

Сейчас читают: 318
womo.ua

Сьогодні, 16 серпня 2023 року, святкує свій 65 день народження найуспішніша сольна виконавиця всіх часів Мадонна. Її пісні доводять, що королева попмузики — справжній хамелеон, який створює класичні треки, і залишаючись у тренді без зусиль.

Щоб вшанувати найпопулярнішу виконавицю всіх часів у її 65-й день народження, ми пропонуємо прослухати добірку найкращих хітів Мадонни. Читайте також: Найяскравіші перевтілення Дженніфер Лоуренс на екрані: фільми, які варто переглянути кожному Like a player (1989) Очолюючи наш список найкращих пісень Мадонни, цей гімн назавжди зруйнував би музичні стереотипи.

Звісно, ​​суперечки не залишилися позаду, але через понад 30 років важко уявити, чому був весь цей шум, який піднявся навколо поппромо.

В епоху Black Lives Matter Мадонна вкотре доводить, що вона набагато попереду. На радіо – тоді й зараз – це просто п’ять хвилин радісного, звукового екстазу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA