MamaRika прем'єра кліп нова пісня кадри

MamaRika показала ексклюзивні кадри з весілля і народження сина: зворушлива прем'єра "Останній день"

Сейчас читают: 277
hochu.ua

Популярна українська співачка MamaRika, яка була закохана у Віталія Козловського, зворушила новим чуттєвим кліпом. У відеороботі на пісню "Останній день" артистка показала ексклюзивні кадри з весілля з гумористом Сергієм Середою, а також показала, який зараз вигляд має їхній син.У зворушливому кліпі на нову композицію артистка хоч і показала своє сімейне життя, але наголосила, що зараз воно сповнене постійних тривог.

А сама відеоробота зібрала рідкісні кадри з весілля Анастасії Кочеткової (справжнє ім'я співачки), вагітності та народження сина.

Читати також Еріка, MamaRika чи Анастасія Кочетова: 10 цікавих фактів про популярну українську співачку MamaRika підкреслила, що з війною життя кожного українця стало вкрай хвилюючим, адже ніколи не знаєш, чим закінчиться чергова атака з боку країни-агресора.

Тому для співачки важливо насолоджуватися кожним моментом і жити, як в "Останній день".Я впевнена, хоча б раз кожен із нас ставив собі це запитання, особливо зараз.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA