Украина Голландія фестиваль їжа харчування Украина Голландія

У Гаазі пройде фестиваль української та кримськотатарської кухні

Сейчас читают: 920
womo.ua

У Нідерландах відбудеться фестиваль української та кримськотатарської кухні «Embassy festival 2023». Про це повідомляється на фейсбук-сторінці заходу.

Зазначається, що фестиваль відбудеться 2 вересня на Lange Voorhout, де будуть представлені українські традиційні страви: вареники від «Vesela Pani», борщ з пампушками з часником та окропом, грінки з українським салом від українського ресторану Гронінгену «Ukrainian food», плов, чебуреки від кримськотатарської громади. Читайте також: «War Cookbook.

Ukraine» — проєкт про рецепти війни Також для гостей будуть відкриті різні майстер-класи для дорослих і дітей, сувенірна продукція, та різні вироби України MadeInUkraine: мед від карпатських бджолярів, цукерки з України, українська наливка, українська горілка, українська перцівка, український коньяк та ін. Читайте також: Кавуновий гайд: як обирати та що готувати Читайте також: До Дня Незалежності бренд Wanted Vegan випустив рослинне сало: фото Додамо, що організаторами події виступили українці в Нідерландах, Vesela Pani Ukrainian food NL і Посольство України в Нідерландах.

The post У Гаазі пройде фестиваль української та кримськотатарської кухні appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA