Украина Швеция Украина Швеция

Макс Барських виступить на конференції MusicCon в рамках Billboard Music Awards

Сейчас читают: 680
cosmo.com.ua

Макс Барських отримав запрошення виступити на Billboard MusicCon, що проходитиме з 13 по 14 травня у Лас-Вегасі. Конференція передуватиме церемонії вручення нагород Billboard Music Awards-2022.

Програма MusicCon складатиметься з дискусійних панелей, одну з яких очолить Макс Барських. На панелі, що отримала назву на честь його пісні «Don’t Fuck with Ukraine!», музикант виступить з промовою, у якій з перших вуст розповість міжнародній аудиторії про те, що відбувається в Україні прямо зараз.

Також Барських виконає пісню, присвячену подіям останніх двох місяців — військову колискову «Буде весна». «Я розповім свою історію!

А моя історія — це історія моєї країни, це наша історія. У фіналі конференції я заспіваю «Буде весна». Наразі я в Києві, моя присутність на міжнародній конференції можлива лише з офіційного тимчасового дозволу на виїзд з країни, на який ми очікуємо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA