Макс Барських Алан Бадоєв місто Херсон люди страхи Нео Макс Барських Алан Бадоєв місто Херсон

Макс Барських – про рішення приєднатися до ЗСУ, рідний Херсон та війну, що змінила його назавжди

Сейчас читают: 828
vogue.ua

В ексклюзивному інтерв’ю vogue. ua артист Макс Барських уперше розповідає про те, чому вирішив приєднатися до лав ЗСУ, як вивіз із Херсона маму та чому він більше ніколи не буде таким, як раніше.

Наша попередня зустріч із Максом відбулася в Києві десь рік-півтора тому. Ми пили каву неподалік від Золотих Воріт, обговорювали першу колекцію одягу Макса, багато говорили про моду, сміялися і мріяли про те, як Макс підкорить світ моди.

Музикант розповідав мені про рідний Херсон, маму та своє дитинство, що було непростим і навчило його захищати сім’ю. А я тоді зрозуміла, що цей артист розкривається для мене по-новому, бо, слухаючи його легковажні пісні, я ніколи не могла б подумати ні про досвід, який він пережив, ні про його внутрішній стрижень.

Ні про те, звісно, що через півтора року в Україні почнеться повномасштабне вторгнення, його рідний Херсон буде окупований російськими загарбниками, а Макс Барських приєднається до ЗСУ та працюватиме над постачанням у збройних силах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA