Росія місто Херсон вагітність РФ насильство Росія місто Херсон

CNN розповіло історію підлітка з Херсона, яка пережила насильство з боку окупанта

Сейчас читают: 296
womo.ua

Американський телеканал CNN опублікував історію 16-річної Даші, яка зазнала сексуального насильства з боку російського окупанта в одному із сіл Херсона.

Подія сталася у середині березня. Даша та її родина ховалися у своєму підвалі, але були змушені вийти, щоб взяти їжу. Коли Даша та діти вийшли на поверхню, вони побачили двох російських солдатів.

Дітей пропустили на кухню, щоб поїсти. Один із солдатів у стані алкогольного сп’яніння почав розпитувати про кількість кімнат у будинку та вік дітей. «У той час як нестримне насильство навколо Києва показало безглузду жорстокість наступу росії на мирне населення, повільно з’являються моторошні й невимовні історії про їхню жорстокість у невеликих далеких селах, як-от історія Даші, яка трапилася у Херсонській області України.

Ці історії допомагають змалювати картину злочинної поведінки російських військових і цього разу нападу на неповнолітню в момент найбільшої вразливості», – йдеться у матеріалі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA