Sky News люди Sky News

«Я хочу дати їм стабільність»: Бенедикт Камбербетч розповів про українських біженців, які житимуть у його будинку

Сейчас читают: 847
cosmo.com.ua

Бенедикт Камбербетч чекає на прибуття до Великобританії української родини, яка житиме в його будинку в рамках програми надання прихистку біженцям з України.

Про це актор розповів у коментарі виданню Sky News. За словами Камбербетча, родина вже виїхала з України, і він щодня стежить за тим, як все просувається. «На жаль, вони проходять курс лікування.

Якщо говорити більше про це, це буде вторгненням у їхнє приватне життя, а надто багато інформації про те, коли саме вони приїдуть і як все буде відбуватися, буде вторгненням до мого.

Але я хочу дати їм деяку стабільність після того, що їм довелося пережити, і вони житимуть у моєму домі», — сказав актор. Камбербетч також зізнався, що допомагав іншим людям, близьким яких довелось залишити Україну через війну. «Я намагався допомогти іншим українським сім`ям — громадянам, які є громадянами Великобританії — розмістити тут їхні великі сім`ї.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA