Маколей Калкин фильмы Маколей Калкин

Маколей Калкін святкує 40-річчя: 5 причин, чому ми любимо «Сам удома» вже стільки років

Сейчас читают: 339
cosmo.com.ua

Цьогоріч американському комедійному фільму «Сам удома» виповнилося 30 років, а 26 серпня Маколей Калкін, виконавець ролі маленького Кевіна, святкує 40-річчя.

Важко повірити у те, що минуло стільки років від прем’єри найулюбленішого різдвяного фільму мільйонів. Із нагоди дня народження головного актора ми вирішили з’ясувати, чому цей фільм полюбляють переглядати на зимові свята й досі. Святкова атмосфера Пригадуєш червоно-зелено вбраний дім сімейства Маккаллістерів?

Або ж красуню-ялинку у самому серці Нью-Йорка, куди Кевін приїхав у другій частині фільму? Стрічка «Сам удома» наповнена святковими вогниками, різдвяним одягом і новорічним декором, у який хочеться вбрати і власну оселю. Влучні жарти Особисто наші улюблені епізоди фільму «Сам удома» пов’язані з тим, як Кевіну довелося втерти носа двом бандитам.

Коли Гаррі та Марв потерпають від міні-пасток Кевіна, хочеться не співчувати, а голосно сміятися. Але й окрім цих моментів, у стрічці знайдеться безліч влучних жартів чи кадрів,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA