женщина НОВОСТИ богатые женщины деловая женщина

Я — феміністка: Чому українки бояться цього слова?

Сейчас читают: 286
womo.ua

Олена Зайцева, юристка НГО “Центр “Розвиток Демократії” У сучасному українському суспільстві багато жінок поділяють цінності гендерної рівності: багатьом видається справедливим надавати жінкам рівні можливості в кар`єрі, майже усім нам бизька ідея більш справедливого поділу домашніх обовязків між дружиною і чоловіком.

Але, водночас, жінки часто панічно бояться назвати себе феміністками, якими по суті вони є. Чому? Жінка, якій майже все вдавалось Жила собі жінка, якій майже все вдавалось.

І кар’єру зробила, і дітей виростила, і дерево посадила. Дім не будувала, бо у місцевому селищі за це відповідали чоловіки, але затишним його таки зробила.

Навіть борщ готувала добре — вся родина їла і нахвалювала. Справжня жінка, іншими словами. Але приховувала вона страшну таємницю — була та жінка, насправді, феміністкою. “Як так може бути?”, — запитаєте ви, “феміністки — це ж такі непривабливі одинокі відьми, в яких мінімум 40 котів, і ті — голодні?” Тому це й є страшна таємниця!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA