місто Суми подарки конкурс місто Суми

ТМ «Бащинський» розігрує 3 авто: вже є перший переможець!

Сейчас читают: 109
liza.ua

Хочеш виграти машину? Тоді ця стаття саме для тебе, адже ТМ «Бащинський» розігрує новенькі автівки, і вже є перший переможець!Грандіозна акція «Три автомобіля за Філейні» — це чудова можливість не лише поласувати улюбленими сосиками, але й виграти практичні призи та позмагатись за супер-приз – одну з трьох автівок.Кожен може взяти участь у акції від ТМ «Бащинський».

Для цього всього лиш потрібно:Увага! Слідкуй, щоб на пачці була позначка «Акція».Зберігай код до кінця акції – виріж його та тримай десь у зручному місці, це важливо.Призів приготували багато – 9000 гарантованих подарунків, що точно знадобляться тобі в повсякденному житті:Але головний приз – автомобіль.

Всього ТМ «Бащинський» розігрує 3 автівки і виграти може кожен!Один супер-переможець вже є – це Світлана Пугач з міста Суми.

Вона виграла перший автомобіль, надіславши всього 15 кодів!Кожен код дає шанс виграти авто, чим більше зареєструєш — тим більше шансів, адже авто розігруватимуть серед усіх зареєстрованих кодів!Поспіша

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA