люди

Тепер онлайн: в Україні вперше покажуть театральні відеовистави з використанням 3D-технологій

Сейчас читают: 921
cosmo.com.ua

Плюс одна ідея, як цікаво та з користю провести час на карантині! Вперше театр прийде… До тебе додому! Так-так, тепер вистави можна дивитися в режимі реального часу у своїй оселі: зручно вмостившись із чашечкою ароматного чаю та загорнувшись у теплий плед.

Це стало можливо завдяки інноваційному проєкту, створеному за підтримки Київстар. В Україні розпочинає свою роботу «Театр 360 градусів», який вперше покаже відеоверсію театральної вистави «Камінний господар» Київського академічного драматичного театру на Подолі.У виставу інтегровані 3D-копії акторів і декорацій.

Тут поєднано голлівудські технології з класичним сценічним мистецтвом, що зробить театр доступним для кожного. Спектакль створилина основі поетичної драми Лесі Українки в інтерпретації українського режисера Івана Уривського.  Увага: покази відбуватимуться з 17 до 26 листопада включно, переглянути їх можна безоплатно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA