Перу кіно найкращі фільми фільми жахів мультфільми для дітей нові фільми Перу

Найочікуваніші фільми 2025 року: топ-30 прем’єр наступного року

Сейчас читают: 774
womo.ua

Фільми 2025 року в цій добірці — можливість насолодитися переглядом ностальгічних фаворитів, довгоочікуваних сиквелів і нових фільмів Marvel з усіма нашими улюбленими акторами.

У 2025 році вийде кілька вражаючих фільмів, від великих франшиз, таких як «Світ Юрського періоду», «Пила », «Аватар», «Місія нездійсненна», «Блейд» до менших улюбленців критиків на кшталт “Вовкулака” та “М3ГАН 2.0”.

Звісно, 2025 рік уже майже на порозі, тож час починати думати про майбутнє. Читайте також: Що дивитись на Netflix у вересні 2024 року: 43 найочікуваніші фільми та серіали Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram У 2025 році на нас чекає чергова порція великих франшиз: від кількох частин кіновсесвіту Marvel та потужних сиквелів жахів до довгоочікуваного запуску нової ери фільмів, заснованих на героях коміксів DC Comics.

Ми також насолоджуватимемося деякими ремейками від Disney, новою пригодою від Pixar та роботами відомих режисерів, таких як Стівен Содерберг, Раян Куглер та Пон Джунхо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA