Ло Роуч Аня Тейлор-Джой знаменитости Нео Ло Роуч Аня Тейлор-Джой

Лоу Роуч — один з найвідоміших та найуспішніших стилістів сучасності

Сейчас читают: 349
vogue.ua

Від червоної доріжки до повсякдення — вбрання знаменитостей часто стають каталізатором модних тенденцій та навіть джерелом натхнення для дизайнерів.

Частіше за все за зовнішній вигляд зірок відповідає команда спеціалістів, зокрема, стилісти, чия робота полягає у  створенні приголомшливих образів.

Лоу Роуч, так званий «архітектор іміджу», вважається одним з найкращих та найуспішніших стилістів сучасності. Незалежно від того, чи ви цікавитеся модою, чи пасивно спостерігаєте за стилем певних особистостей, ви певніше за все бачили деякі з найлегендарніших образів десятиліття.

Від ансамблю Balmain Зендеї на прем’єрі фільму «Дюна» на Венеціанському кінофестивалі 2021 року до вінтажних суконь Белли Гадід на Каннському кінофестивалі 2022 року — ідейним натхненником цих культових вбрань є саме Лоу Роуч. «Ніхто ніколи не брав мене під своє крило, — розповідає Роуч виданню Out. — Я завжди керувався підходом fake it till you make it».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA