педикюр нейл-арт нейл-дизайн тренди

Літній педикюр 2023: ТОП-5 наймодніших кольорів

Сейчас читают: 964
hochu.ua

До речі, ви пам'ятаєте, що вже давно пройшла мода, коли нігті на руках і ногах фарбували в один колір? Сьогодні педикюр і манікюр можуть перегукуватися за дизайном та кольорами, а можуть виглядати як дві зовсім різні історії.

Читати також Стильні та універсальні: ТОП-3 варіанти червоного педикюру для літа 2023 року Це варіації на тему "педикюр без педикюру", тобто максимальна натуральність, жодних яскравих кольорів, лише акуратні та доглянуті нігтики.

Єдине, що можна зробити — це покрити нігті світлим відтінком нюду або лаком з легким блиском, що нагадує безбарвний блиск для губ.Це можуть бути відтінки срібла, золота, міді, ви також можете повторювати нейл-дизайн із розплавленим металом.

Плюс такого манікюру в тому, що він ідеально виглядає в рамках повсякденного образу і ошатно, коли ви одягаєте вечірню сукню.Завжди безпрограшний та завжди актуальний варіант на літо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA