Пляж купальник літо 2023

Ці купальники легко приховають усі недоліки: ТОП-5 моделей на літо 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 616
hochu.ua

Літо вже прийшло і, якщо ви раптом досі не маєте у шафі свого ідеального купальника, саме час підшукати щось особливе. Почнемо з того, що, аби отримати “пляжне тіло”, достатньо просто одягнути купальник і піти на пляж.

І якщо щось у вашій фігурі вам не до вподоби і ви хочете приховати певні недоліки, радимо звернути увагу на ці 5 моделей купальників.

Цього літа вони у тренді і саме їх рекомендують стилісти тим, хто переймається через свою “не літню” фігуру, передає prostoway.Ключовий момент — знайти річ, яка зробить акцент на тих частинах тіла, якими ви пишаєтеся, і м’яко відверне увагу від тих зон, які вам не подобаються, — говорить стилістка Мішель Барретт, яка спеціалізується на складанні капсульних гардеробів.

Читати також Найзручніше взуття на літо 2023: модно та комфортно Імідж-мейкери запевняють, що ця модель підійде жінці з будь-якою статурою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA