реклама samsung приз

Креативна реклама телевізорів Samsung здобула приз глядацьких симпатій конкурсу молодих режисерів YO!DA

Сейчас читают: 203
cosmo.com.ua

Компанія Samsung Electronics підтримує молодь у багатьох її починаннях, тож нещодавно стала одним із головних партнерів першого в Україні конкурсу молодих режисерів YO!DA.

Знята в рамках конкурсу реклама лайфстайл-телевізорів Samsung The Serif спершу принесла режисерці Анастасії Совяк-Круковській друге місце і 1000 доларів, а згодом ще й здобула приз глядацьких симпатій шляхом відкритого онлайн-голосування, завоювавши в такий спосіб серця і журі, і користувачів.

Голосування, в якому взяло участь майже 7000 осіб, організувало MBR (Media Business Reports) — інформаційно-аналітичне видання про медіабізнес та аудіовізуальну індустрію.

Воно запропонувало своїм читачам обрати найкреативнішу рекламу з тих, що були представлені на конкурсі, і режисерка Анастасія Совяк-Круковська ще раз підтвердила свою професійність: її ролик зібрав найбільше голосів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA