Євробачення Юлія Саніна Євробачення 2023

Відсилання до синьо-жовтого полотна: Юлія Саніна та Аліша Діксон вразили "парним" вбранням на Євробаченні 2023

Сейчас читают: 508
hochu.ua

Якби у фіналі Євробачення видавали приз за найефектніше вбрання, українська співачка Юлія Саніна, яка стала ведучою пісенного конкурсу, була б головною претенденткою на перемогу.

Артистка знову з'явилася на сцені в Ліверпулі в розкішній сукні від українського бренду. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!У кожному ефірі Юлія Саніна показує сміливе і водночас розкішне вбрання, а її співведучі намагаються відповідати щонайменше колірному поєднанню, щоб створювати відсилання до синьо-жовтого полотна.

І якщо в другому півфіналі образ української артистки поєднувався з сукнею Ханни Веддінгем, то цього разу жовте вбрання Юлії ідеально гармонізує з синьою сукнею Аліші Діксон.

Читати також Гранд-фінал Євробачення 2023 — відомо, хто увійшов до складу національного журі (ФОТО) У фіналі Євробачення 2023 українська співачка обрала вбрання українського бренду The Coat by Katya Silchenko.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA