люди Нео Ми з України

Краса рятує: навіщо «Охматдиту» візажисти, перукарі та майстри манікюру

Сейчас читают: 254
vogue.ua

Як сталося, що в головну дитячу лікарню країни почали навідуватися найкращі beauty-спеціалісти країни, навіщо пацієнтам і лікарям дні краси, та чи справді добрі емоції рятують, – у матеріалі Vogue.

ua«У перший же день повномасштабного вторгнення я схопила свій ніс, костюм та прибігла в „Охматдит“», – каже Оля Булкіна. В перший же день вторгнення, коли ніхто не розумів, що треба робити, Оля діяла інтуїтивно, бо знала напевне: її допомога точно знадобиться.

Оля Булкіна – дипломована лікарняна клоунеса, професія якої – надання емоційної підтримки пацієнтам та їхнім близьким. Вона працює за спеціальністю вже 3,5 роки, освіту здобула в професійній італійський школі Soccorso Clown, а після повномасштабного вторгнення – і звання почесної членкині цієї організації.

Оля – засновниця й тренерка першої київської школи лікарняної клоунади на базі благодійного фонду "Таблеточки". Вони з командою – зазвичай там, де найскладніше: в онкологічному відділенні, у відділенні трансплантації кісткового мозку, в нейрохірургії, з паліативними пацієнтами (діти, яким лікування не допомогло, і яким залишився певний термін життя).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA