маникюр Нео Chanel

8 кольорів для осіннього манікюру, які варто спробувати зараз

Сейчас читают: 968
vogue.ua

Насичений бордо. Глибокий зелений мох. Яскрава гірчиця. Обирайте розмаїття фарб у кольорах осіннього манікюру, щоб налаштуватися на осінній настрій. "Коли погода починає змінюватися та все навкруги перетворюється на осінь, я помічаю, що хочу створити для себе затишніше середовище в усіх сферах життя, – каже відома майстриня манікюру Стеф Стоун. – Це означає – змінити гардероб, по-новому декорувати свою оселю, і обрати нові кольори манікюру» Для майстрині манікюру та викладачки LeChat Nails Сіріти Аарон осінь є улюбленою порою року для нейл-арту та кольорових фантазій. "Мені подобається дивитися на природу в пошуках натхнення, а осінь з її мінливими кольорами листя – ідеальний сезон для творчої наснаги".

Зірка "манікюрних" едиторіалів, засновниця магазинів JINsoon Spas і JINsoon Nail Lacquer Джин Сун Чой також надихається барвистими пейзажами. "Осінь нагадує мені землисті нейтральні відтінки, такі як тональні коричневі та вечірнє осіннє небо з нічною глибокою синню", — говорить Чой.

У пошуках нового відтінку нігтів Стоун рекомендує переглянути свій осінній гардероб. "Якщо ви  маєте добрий вигляд в одязі такого кольору, він майже зі 100% вірогідністю пасуватиме вам і як колір нігтів", — каже вона.

Втім, вибір між відтінками дуже індивідуальний. "Деякі речі є універсальними, як-от перехід до більш глибоких тонів і до гри з матовими або оксамитовими текстурами", — пояснює нейл-майстриня Бетіна Гольдштейн, клієнтами якої є Зої Кравіц та Ейза Гонсалес.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA