маникюр Нео

Гра в бісер: 7 найпопулярніших корейських трендів манікюру, які подарують радість

Сейчас читают: 104
vogue.ua

У Кореї набирають обертів нові тренди нейларту. Наприклад, «рум’яні щічки», нафарбовані на випуклій частині нігтьової пластини, та хромований акрил, завдяки якому нігті мають вигляд сталевих лез.

Зіркові майстрині манікюру із Сеула розповідають про нігтьовий дизайн у стилі K-beauty, за яким повертаються їхні клієнтиХромовані намистини, об’ємні бульбашки й абстрактні фігури в колірному градієнті прикрашають кінчики пальців тайської зірки Ліси з дівочого гурту BLACKPINK та популярної японської реперки Жизель з гурту Aespa.

Найсвіжіші тенденції нейларту – родом з Південної Кореї. Створюючи дизайн, майстри використовують прозорі, гелеподібні гель-лаки.

Вони стали основним інструментом у світі манікюру для створення модного K-beauty образу «сиропових нігтів». Також стає в пригоді 3D-гель у тюбиках, щоб створити маленькі хромовані намистинки й бульбашкові смужки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA