Сергей Бабкин музыка звёзды премьера клипы новий кліп Сергей Бабкин

Космос для двох: Сергій Бабкін презентував новий кліп «Бомба-ракета»

Сейчас читают: 382
cosmo.com.ua

Сьогодні відбулася прем`єра нового відеокліпу Сергія Бабкіна — це «бомба-ракетний» вибух, що трапляється, коли він і вона зустрічаються і більше не можуть відірватися одне від одного! «Бомба-ракета» — це суцільна відеопригода, де два головні однойменні персонажі за день проживають маленьке життя: вони несамовито веселяться, катаються в мерседесі 1931 року, танцюють і проходять різні випробування, що випадають закоханим.

Режисером відеокліпу став Артем Вусик — актор, режисер, колега артистів у театрі «Прекрасные цветы». Акторами масових сцен стали виключно провідні харківські театральні актори.

А яскравий танець на даху віддалено поставив хореограф-постановник Василь Козар! За словами Сергія і Сніжани, зйомки цього відеокліпу були найскладнішими в їхній творчої історії.

Гарну, по-дитячому наївну історію знімали протягом 4-х днів на різних локаціях Харкова і області: від Кицівської пустелі до Харківського планетарію. «Наш відеокліп — це маленьке і дуже яскраве життя «її» — ракети і

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA