лайфхак ноутбук Техніка гаджети

Лоток для яєць та ноутбук: корисний лайфхак, який поєднує ці два предмети

Сейчас читают: 563
hochu.ua

Портал Itechua запропонував один цікавий і простий лайфхак, який допоможе вам працювати з ноутбуком не за столом і при цьому не допускати перегрівання комп'ютера.

Вам знадобиться лоток для яєць. Читати також 7 дивовижних лайфхаків для мобільних телефонів, про які ви могли не знати Якщо ви активний користувач ноутбука і ваша робота безпосередньо з ним пов'язана, то, напевно, ви можете працювати не тільки за столом, але й сидячи в кріслі або навіть лежачи на ліжку (будь-яке буває).

У таких випадках зазвичай ноут ставлять на коліна, подушку або ковдру і це дуже погано впливає на роботу комп'ютера.Лоток для яєць допоможе уникнути засмічення вентиляційних отворів, перегрівання ноутбука та інших неприємних проблем.

Звичайно, існують спеціальні підставки, вони бувають з отворами, бувають з вентиляторами, але це зайві витрати. Ви можете купити клітинку яєць і використовувати лоток собі на користь.Все, що вам потрібно зробити — це поставити ноутбук не на коліна чи подушку, а на яєчний лоток.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA