Великої Британії король зірки шоубізнес Великої Британії

Король Великої Британії запалив вогні на сцені Євробачення 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 655
hochu.ua

Король Чарльз III та королева-консорт Камілла сьогодні, 26 квітня, прибули до Ліверпуля на арену M&S Bank – головну сцену Євробачення-2023.

Монарх символічно увімкнув світло, представивши місце проведення музичного конкурсу. Деталі — у матеріалі HOCHU.ua!Королівській родині провели екскурсію по залі, де незабаром стартує пісенне змагання.

До пари приєднався Тім Деві, генеральний директор ВВС, і разом вони зустрілися з творчою командою та учасниками конкурсу. Читати також Організатори Євробачення відреагували на звинувачення Руслани щодо її запрошення у Ліверпуль Чарльз та Камілла також поспілкувалися з ведучими конкурсу.

Зокрема, з українською співачкою Юлією Саніною, володаркою премії "Еммі" актрисою Ханною Уоддінгем та коментаторами ВВС.Король та Королева-консорт сьогодні відвідали M&S Bank Arena у Ліверпулі, де висвітлили сцену, щоб уперше представити її публіці,— йдеться у повідомленні.Зазначимо, що 67-й пісенний конкурс Євробачення у травні прийматиме Ліверпуль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA