місто Київ конкурс голосування соціальний проєкт місто Київ

Конкурс соціальних ініціатив «Відповідальна країна 2.0»: голосування розпочалося

Сейчас читают: 275
womo.ua

Топове видання про маркетинг, комунікації та креатив MMR.ua за підтримки Delo.ua продовжує спецпроєкт «Відповідальна країна», запущений у січні 2023 року, мета якого — розказати про найкращі КСВ-ініціативи, підсвітити залученість бізнесу в підтримку ЗСУ, ветеранів, постраждалих від війни, а також розказати про впровадження інклюзивних рішень, освітніх, культурних проєктів і не тільки.

Щиро вдячні всім, хто докладає своїх зусиль для реалізації добрих справ! Переможців буде визначено за сумою балів онлайн-голосування та оцінок експертного журі в наступних номінаціях: Проєкт задля наближення перемоги Підтримання освіти, культури та спорту  Корпоративний благодійний фонд  Співпраця бізнесу та благодійного фонду  Підтримання ветеранів  Підтримання постраждалих від війни  Впровадження інклюзивних рішень  Охорона довкілля Читайте також: Форум жіночого лідерства SUPERWOMAN повертається у Київ з новою темою Запрошуємо читацьку спільноту оцінити кейси.

Голосування триватиме до 5 квітня 23:59, а переможці стануть відомі згодом на сторінках MMR.ua та Delo.ua. Нагадуємо, що переможців буде визначено за сумою балів онлайн-голосування та оцінок експертного журі.

Кожен ваш голос важливий! Читайте також:  Конкурс соціальних ініціатив «Відповідальна країна 2.0»: розпочалося приймання заявок Коли переводити годинник на літній та зимовий час у 2024 році?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA