меню пикник харчування подорожі

Вихідні на природі всією родиною: що взяти з собою на пікнік та які страви готувати на багатті

Сейчас читают: 297
womo.ua

Літо — ідеальна пора для кемпінгу та втечі від блакитного світла екрана комп’ютера на природу. Щоб справді насолоджуватися походом, вам потрібно трохи спланувати його заздалегідь.

Звісно, ​​мова йде про те, щоб упакувати теплі шкарпетки та придбати правильний спальний мішок, але це також і про приготування їжі та інгредієнтів перед тим, як вирушати в дорогу.

У цьому посібнику буде запропоновано кілька варіантів дводенної поїздки в кемпінгу на автомобілі, припускаючи, що ви прибули на місце опівдні першого дня та поїдете додому після сніданку третього дня.

Ключ до створення ефективного, але різноманітного меню для кемпінгу полягає в перекритті інгредієнтів і виконанні будь-якої підготовчої роботи перед тим, як пакувати кулер. Читайте також: Буша — душа українського народу та куточок раю на Землі: реакція суспільства на карʼєр на місці заповідника Меню на три дні: прості страви на багатті День перший Обід: бутерброди з сиром на грилі з яблуком і прошутто.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA