Україна конкурс кар'єра розвиток вибір редакції Україна

Конкурс соціальних ініціатив Відповідальна країна 2.0: розпочато прийом заявок

Сейчас читают: 570
womo.ua

З початком повномасштабної жорстокої війни росії проти України український бізнес реалізував надзвичайну кількість масштабних проєктів як самостійно, так і з залученням благодійних фондів.

До того ж, бізнеси продовжують створювати корпоративні благодійні фонди, щоб ще активніше підтримувати країну в боротьбі проти ворога.

Топове видання про маркетинг, комунікації та креатив MMR за підтримки Delo.ua продовжує спецпроєкт «Відповідальна країна», запущений у січні 2023 року, мета якого — розказати про найкращі КСВ-ініціативи та обговорити з експертами актуальне питання залученості в підтримку ЗСУ, ветеранів, а також усіх тих, кому наразі необхідна допомога. Номінації Відповідальна країна 2.0: Проєкт задля наближення перемоги: масштабні ініціативи бізнесів, що підтримують та зміцнюють фронт. Підтримання освіти, культури та спорту: благодійні проєкти бізнесів, що сприяють розвитку та удосконаленню суспільно важливих галузей. Корпоративний благодійний фонд: створення бізнесами потужного інструменту для збору коштів на реалізацію благодійних проєктів. Співпраця бізнесу та благодійного фонду: спільна реалізація важливих соціальних ініціатив. Підтримання ветеранів: створення ініціатив, що допомагають ветеранам війни реадаптуватися до цивільного життя та працевлаштуватися. Підтримання постраждалих від війни: фінансова та гуманітарна допомога населенню, евакуація мешканців та тварин, відбудова зруйнованих об‘єктів, побудова тимчасового житла, притулків для тварин тощо.  Впровадження інклюзивних рішень: ініціативи бізнесу, що піклуються про комфорт людей з інвалідністю, надають зручний доступ до сервісів тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA