люди Нео

Як вигорання залежить від марного витрачання часу

Сейчас читают: 383
womo.ua

Академічні дослідження свідчать, що позитивне мислення підвищує рівень продуктивності на 31 %. А позитивне мислення лідера компанії впливає на працездатність працівників, отже, покращує якість роботи.

Через це відбувається зростання прибутків для власника і заробітної плати — для працівника. Переможець Олімпійських ігор Ян Мульфейт маючи 22-річний кар’єрний досвід у Microsoft написав книжку «Позитивне лідерство» про те, як впливати на людей різного віку, світоглядів та професій, ефективно керувати та створити команду мрії із щасливих, наснажених працівників використовуючи позитивне мислення.

Публікуємо уривок про те, чому важливіше тайм-менеджменту менеджмент енергії і як він впливає на відчуття задоволення від роботи. Час не відновлюється, а енергія — так Якщо запитати про основні фактори вигоряння, більшість постраждалих зазначить як головну причину витрачання часу.

Дійсно, збільшення робочого часу для боротьби з величезним потоком документації збільшує ризик фізичного та емоційного виснаження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA