люди Книга

Книга «Острів» Жанни Слоньовської. Друге місце на конкурсі невдах

Сейчас читают: 684
womo.ua

Ганна Улюра, український літературознавець, кандидат філологічних наук, літературний критик Сорокарічний поляк Давид пише свій четвертий роман, попередні принесли таку-сяку літературну славу і розбурхали еґо.

Еґо ж тепер треба якось упакувати в скромну кімнату-келію з односпальним ліжком: Давид подався на письменнику резиденцію, щоби побути пару тижнів подалі від дружини і доньки та отримати самоту, якої потребує його… скажімо так, сам він цю свою властивість зве інтроверністю, люди ж про таке зазвичай кажуть: «Прикрий він».

Резиденція знаходиться на острові десь на Півночі, наразі тут живуть два хлопи – з Ісландії та Іспанії та керує всім старша жінка Мюріел, яка свого часу Давида привабила своєю зрілою сексуальністю.

Чоловік закохується (після того, як Мюріел тиждень обговорює з ним його романи), поринає в роздуми, яким є секс після менопаузи, і сталкерить Мюріел в соцмережах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA