Книга що читати

Книга «Компас цінностей. Уроки 101 країни про цілі, лідерство і життя»

Сейчас читают: 663
womo.ua

Ваші переконання стануть вашими думками. Ваші думки стануть вашими словами. Ваші слова стануть вашими діями. Ваші дії стануть вашими звичками.

Ваші звички стануть вашими цінностями. Ваші цінності стануть вашою долею. Ви – це те, у що ви вірите. Свідомість формує буття!  — Махатма Ганді У приголомшливому посібнику з калібрування свого власного компаса внутрішніх цінностей, журналістка Мандіп Рай відправляє нас у подорож до 101 країни світу, висвітлюючи єдину, унікальну цінність, яка визначила історію, культуру та глобальний вплив кожної нації — і те, як ми можемо застосувати їх для покращення нашого власного життя і прийняття більш ефективних рішень.

Щодня, незалежно від того, визнаємо ми це чи ні, ми ухвалюємо рішення, грунтуючись на тому, у що віримо. Вибір, проблеми або можливості, з якими ми стикаємося, і те, як ми з ними взаємодіємо, розкривають щось важливе про наш характер, бажання й особистості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA