книголав

Кістки — мовчазні свідки людського життя. Уривок із книги «Закарбовано на кістках», #книголав

Сейчас читают: 412
womo.ua

Кожна частина нашого тіла може розповісти історію. Те, що ми їмо, усе, що робимо, залишає сліди — повідомлення, які терпляче чекають місяцями, роками і навіть століттями, доки судово-медичний антрополог їх розшифрує.

У книзі «Закарбовано на кістках. Таємниці, які ми залишаємо після себе» всесвітньо відома судова антропологиня і професорка Сью Блек запрошує читачів у захопливу подорож людським тілом, від маківки до стоп, досліджуючи кістки голови, тулуба й кінцівок та розповідаючи історії людей, яким ці кістки належали. «Нам цікаво, якою була людина, що прожила це життя.

Ми хочемо віднайти закарбоване на кістках, щоб розповісти історії тіл, а можливо, навіть повернути загиблим імена». Попри серйозність теми книжка написана з гумором.

Кожна історія авторки сповнена поваги до людей і любові до власної справи… Публікуємо уривок із книги: Плечовий пояс Лопатки — це місце, з якого росли крила, коли ми були ангелами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA