уривок уривок з книги Видавництво книголав вибір редакції

Публікуємо уривок з книги «Половина жовтого сонця» видатної нігерійської феміністської письменниці

Сейчас читают: 196
womo.ua

WoMo публікує фрагмент книги «Половина жовтого сонця» від видавництва #книголав. Чімаманда Нґозі Адічі — видатна нігерійська феміністська письменниця, поетеса та лекторка, яка завоювала світ своєю літературною талановитістю та соціальними поглядами.

Від своєї письменницької кар’єри до особистого життя Чімаманда Адічі була джерелом натхнення як для молодшого покоління дівчат, так і для молодшого покоління африканських письменниць, які прагнуть розповідати світові свою історію голосом художньої літератури.

Чімаманда має вражаючий обсяг творчої діяльності, включаючи романи, оповідання, есеї та лекції. Вона є однією з найважливіших голосів африканської літератури, яка прославляє та досліджує культурні та суспільні аспекти Нігерії. «Половина жовтого сонця» Чімаманди Адічі — один з найпотужніших, драматичних і насичених емоційними картинами сучасної Африки роман, які коли-небудь бачив світ.

Половина жовтого сонця в центрі червоно-чорно-зеленого прапора символізує славне майбутнє Біафри — молодої держави на південному сході Нігерії, яка виборювала незалежність наприкінці 1960-х.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA