New York книги Yakaboo Publishing Yakaboo література українською дитяча література New York

Електронні книги, які найбільше купували українці у 2023 році

Сейчас читают: 438
womo.ua

Електронний формат книжок зручний і сучасний: книжку з телефона чи планшета можна читати де б ти не був. Національна книжкова платформа Yakaboo розповідає про хіти продажів електронних книжок у 2023 році по жанрах. Художня література Я бачу, Вас цікавить пітьма Іларіон Павлюк Андрія Гайстера, київського кримінального психолога, направляють консультантом до віддаленого селища Буськів Сад, де в холодну зимову ніч таємничо зникла маленька дівчинка.

Селище приховує свій власний кошмар — Звіра, серійного маніяка, але місцеві мешканці воліють не помічати його злочинів. Розслідування повільно просувається у селищі, де всі живуть життям, яке ненавидять.

Незважаючи на байдужість оточуючих, Гайстер вірить у те, що дівчинка ще жива, і вживає всіляких заходів, щоб її врятувати. «Я бачу, вас цікавить пітьма» викриває глибоку темряву людської природи та ціну, яку ми платимо за власне забуття. Інші бестселери категорії: Спитайте Мієчку Євгенія Кузнєцова Танці з кістками Андрій Сем’янків Тривожні Люди Фредрік Бакман Місто дівчат Елізабет Ґілберт Нон фікшн Купи собі той довбаний букет: та інші способи зібратися докупи від тієї, котрій вдалось Тара Шустер Тара Шустер — драматург, дописувачка The New Yorker та Forbes, віце-президентка з розвитку та нових талантів американського телеканалу Comedy Central, продюсерка комедійних шоу, відзначених нагородами Emmy та Peabody.

Її книжка — це ода самостійності та умінню бути людиною, яка вартує кохання і уваги. Авторка провокативно закликає читачів виходити за межі традиційних очікувань і принаймні один раз купити собі той довбаний букет — символ заслуженого власного щастя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA