песни премьера

KHAYAT презентував чуттєвий хіт, сміливо крокуючи на наступну сходинку своєї творчості

Сейчас читают: 643
hochu.ua

Український виконавець KHAYAT презентував композицію "Крок", що є відображенням кожної людини, яка хоч раз у житті відчувала справжню любов.Співак розповів, що для нього означає любов, а також поділився, які емоції викликає в ньому нова пісня.

Якими б різними ми не були, якими б особливими не хотіли здаватись одне для одного, так чи інакше, ми проживаємо одне життя на всіх, тільки декорації в кожного свої.

В когось ампір, в когось щось простіше, але наповнення у всіх одне і те саме. Ми маємо одні і ті ж почуття, а музика є одним з найдосконаліших інструментів для їх вираження.

Мушу зізнатись, що це одна з тих пісень, яку я не завжди можу виконати до кінця без сліз на очах.За словами виконавця, феномен цієї пісні у її масовості та інтимності водночас.Я пишу свою музику спостерігаючи за вами, спілкуючись з вами та думаючи про вас.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA