Павел Табаков видео клип Шоу-бизнес Павел Табаков

"Серцебиття": Tabakov презентував новий сингл

Сейчас читают: 813
hochu.ua

У нас чудові новини для прихильників українського артиста Tabakov. Зустрічайте весняну прем'єру "Серцебиття"! У перший день весни Tabakov презентує сингл "Серцебиття".

Артист експериментує у трендовій стилістиці синт-вейв (synthwave) у творчій колабораціїіз саунд-продюсером Андрієм Бакуном. Автором слів та музики нової пісні виступив сам володар титулу "Голос країни".

У будь-якому віці і у будь-якій ситуації закоханим треба вміти зупинити час. Відчути серця один одного і об’єднати їх спільним бітом-серцебиттям!

Я сам зіткнувся із такою потребою у сімейному житті — і вивів власну формулу, власний рецепт, як перезавантажити стосунки: треба лише зупинити буденність — щоб почути серцебиття коханої,— каже Табаков.Зустрічайте новинку "Серцебиття" від Tabakov!Вже менше, ніж за тиждень, відбудеться сценічна прем’єра "Серцебиття" — під час сольного акустичного концерту Табакова у його рідному Львові — на сцені Ennio Event Square.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA