Кейт Миддлтон Меган Маркл Аксессуары Кейт Миддлтон Меган Маркл

Кейт Міддлтон і Меган Маркл одягли особливі прикраси на прощання з Єлизаветою II

Сейчас читают: 432
vogue.ua

Королівські траурні вбрання регулюються суворими протоколами. Це стосується і ювелірних виробів. Під час похоронної процесії Єлизавети II 14 вересня принцеса Уельська віддала данину пам’яті покійній королеві, одягнувши брошку Її Величності з діамантами та перламутровим листям, яка складається з трьох великих перлини в центрі діамантового паве.

Вважається, що Єлизавета II одягала цю прикрасу лише один раз – на концерт у Сеулі на свій 73-й день народження. Виріб знову привернув увагу прихильників королівської моди у 2017 році, коли герцогиня Кембридзька запозичила його для появи в бельгійському місті Іпр на відзначення 100-річчя битви біля Пашендейла.

Своєю чергою сережки Кетрін стали жестом вшановування пам'яті Діани, принцеси Уельської, титул якої вона прийняла після смерті Єлизавети II.

Ці сережки дісталися Діані як подарунок від ювелірного Дому Collingwood Jewelers напередодні її весілля з принцом Чарльзом у 1981 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA