місто Вікторія Україна Фото новини шоубізнес місто Вікторія Україна

"Казкові фотки": "Міс Україна Всесвіт" вчергове вразила Мережу атмосферними знімками

Сейчас читают: 279
hochu.ua

"Міс Україна Всесвіт 2022" Вікторія Опанасенко зачарувала своїх підписників черговою світлиною. Подробиці - в нашому матеріалі.Знаменита українська модель та володарка титулу "Міс Всесвіт Україна 2022" Вікторія Апанасенко розповсюдила у себе в Інстаграм атмосферну світлину.

Як бачимо, красуня сфотографувалася просто у лавандовому полі. Читати також Міс Україна Всесвіт Вікторія Апанасенко показала свою найкращу вишиванку (ФОТО) На світлині видно, що Вікторія постала в довгій сукні бірюзового відтінку.

Під своєю публікацією, Апанасенко залишила наступний підпис:Майбутнє належить тим, хто вірить у красу своєї мрії.Зауважимо, що користувачі максимально тепло сприйняли знімки української красуні.

Фоловери невимовно захоплюються вродою чернігівчанки. Під дописом вони залишають наступні коментарі:  Читати також Вікторія Апанасенко зізналася, чому приховує свого чоловіка від публіки: "Не хочу, щоб цей хейт ішов на мою сім'ю" Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як українська модель Вікторія Апанасенко відсвяткувала день народження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA