Україна Срср film.ua кіно 2024 Україна Срср

Пострадянська іронія, фатум, любовний трикутник: «Ля Палісіада» у кіно з 11 січня 2024 року

Сейчас читают: 702
womo.ua

З 11 січня в широкий український прокат виходить іронічний детектив «Ля Палісіада». Історія, натхненна естетикою 80-х та 90-х років минулого століття, розповість про події 1996 року, за кілька місяців до скасування мораторію на смертну кару.

Дистрибʼютором картини в Україні виступила компанія FILM.UA Distribution 1996 рік, пострадянська Україна починає новий етап розвитку без навʼязливої тіні СРСР.

За 5 місяців в дію вступає мораторій на смертну кару, а до того… Давнім друзям, детективу міліції та судовому експерту, доведеться розкрити заплутану справу про вбивство свого колеги.Перший офіційний трейлер: Події, які відбуваються у фільмі, за словами самого режисера, не претендують на історичну дійсність.

Це радше стилізація того періоду, духу часу та повсякденного життя людей через знайомі образи та символи: кострубаті хутряні шапки, картаті спортивні костюми…Автори настільки заглибилися в деталізацію досліджуваного часу, що вирішили відзняти кіно у форматі DvCam, що був створений у 1996 році, для цього оператор-постановник використовував касетну ретро-камеру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA