Госпітальєри

Катерина Галушка: після повномасштабного вторгнення як ніколи хочеться бути жіночною

Сейчас читают: 340
womo.ua

Катерина Галушка, парамедик батальйону «Госпітальєри», розповіла про свої мрії після Перемоги, переживання втрати та що їй допомагає тримати баланс.

З нагоди свого п’ятого дня народження бренд ювелірних прикрас Minimal привертає увагу до важливості професії військових медикинь та підкреслює, що жінки, які часто бачать всі жахи війни, водночас мають сильний дух та витонченість.

Саме вони — сучасні інфлюєнсерки, які своїми діями та словом створюють новий героїчний епос України. Тому п’ять українських військових медикинь стали обличчям кампанії та розповіли про своє бачення світу, краси та внеску у Перемогу.  У чому для вас полягає сила незламності, ваша та жінок загалом? Мені трошки складно дати відповідь на таке запитання, тому що все індивідуально.

У кожної жінки ця сила полягає у її особистості. Іноді я відчуваю, що можу зламатися в будь-яку секунду і часом я дійсно ламаюсь, а потім збираю себе заново.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA