Мадонна хвороба новини шоубізнес як виглядає зірки без макіяжу

Мадонна показала, як змінилася після важкої хвороби: фото зірки без макіяжу

Сейчас читают: 720
hochu.ua

Нещодавня новина про екстрену госпіталізацію Мадонни шокувала її фанатів, а сама артистка після цього і зовсім задумалася про складання заповіту.

Однак судячи з усього, артистка вже набагато краще почувається, адже періодично виходить на зв'язок з підписниками. До речі, нещодавно вона показала, який вигляд має без макіяжу, поки проходить період відновлення здоров'я у власному будинку.На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала свіже фото.

На знімку Мадонна позувала без косметики з величезним букетом троянд. А свою публікацію артистка підписала цитатою американського поета й оратора Лео Бускалья, відомого як "Доктор Любов":Одна троянда може бути моїм садом, один друг - мій світ.Фото: instagram.com/madonna Читати також З'явилися перші фото Мадонни після важкої госпіталізації: як зараз виглядає 64-річна зірка Крім того, у Stories артистка поділилася ще одним знімком.

На ньому Мадонна вже позувала з мінімальним макіяжем, зробивши акцент на яскравих губах. Судячи з фото, через майже місяць після госпіталізації, її стан помітно покращився, проте співачка все ще виглядає втомленою.Фото: instagram.com/madonna Читати також Мадонна вперше після раптової хвороби вийшла на зв'язок: що вона каже про свій стан Нагадаємо, наприкінці червня 64-річна Мадонна потрапила в реанімацію із серйозною бактеріальною інфекцією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA