Jerry Heil здоров'я новини шоубізнес Jerry Heil

Jerry Heil скаржиться, що її зурочили і защемило шию... але після цього пішла на бокс у спортзал

Сейчас читают: 267
hochu.ua

Українська співачка Jerry Heil, яку погрожував зґвалтувати сусід, поскаржилася на стан здоров'я. Несподівано в артистки защемило шию, чи то від перевтоми, чи то від неправильного положення під час сну, чи то від пристріту.

До слова, саме про останнє думає Яна Шимаєва (наст. ім'я артистки). Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Джеррі Хейл поділилася коротким відео, яке записала лежачи в ліжку.

На кадрах було видно, що артистці важко рухати головою, адже в неї защемило шию.Народ, шию защемило, ледь лежу. Порадьте, будь ласка, яку молитву прочитати, щоб воно відпустило,— сказала співачка.Фото: instagram.com/thejerryheil Читати також Jerry Heil переслідує неадекватний росіянин, а поліцейські її просто висміяли Проте, на подив передплатників, уже через деякий час Яна з'явилася на тренуваннях.

Незважаючи на біль у шиї артистка вирушила на бокс, однак пошкодувала про це. Jerry Heil повідомила, що не хотіла пропускати тренування, але своїм шанувальникам порадила не повторювати її помилок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA