лайфхак чистий дім постільна білизна

Руйнуємо багаторічний міф: чи правда потрібно прасувати постільну білизну після прання

Сейчас читают: 595
hochu.ua

Для багатьох господинь прасування постільної білизни є трудомістким та виснажливим процесом. Впоратися з важкими підковдрами та простирадлами не так просто, особливо враховуючи рекомендації виробників, щоб уникнути пошкодження тканини.

Але чи потрібно це насправді робити? Розповідаємо на HOCHU.ua! Читати також Більше ніякої шерсті на дивані та килимі: найпростіші способи вирішити проблему за лічені хвилини Деякі люди вважають, що прасування білизни необхідне, тому що після неї вироби виглядають акуратно та привабливо.

Крім того, після цього процесу зменшується ризик розвитку шкірних захворювань та знищуються мікроби. До того ж гладка постільна білизна завжди виглядає м'якою та акуратною, її легко складати, що допомагає заощадити місце в шафі або комоді.Однак прасування білизни має свої недоліки.

Цей процес вимагає часу і фізичних зусиль. Крім того, прасування може знищувати приємний аромат білизни після прання та зменшувати здатність матеріалів вбирати вологу.Відгладжена постільна білизна також може стати схильною до електризації та втратити свій привабливий зовнішній вигляд.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA