Віктор Павлік губи Катерина Репяхова

Дружина Віктора Павліка вдруге збільшила губи: як тепер виглядає Катерина Репяхова (ФОТО)

Сейчас читают: 721
hochu.ua

Молода дружина Віктора Павліка, схоже, не збирається зупинятися в питаннях самовдосконалення. Не так давно Катерина Репяхова збільшила губи, а трохи пізніше зробила ринопластику.

Тепер же блогерка знову вирішила підкоригувати форму губ за допомогою філерів. Як після цього виглядає інфлюенсерка - дивіться на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Катерина Репяхова поділилася деталями нещодавнього її візиту до косметолога.

Дружина Віктора Павліка розповіла, що захотіла виправити асиметрію губ і відкоригувати їхню форму. Природно, такими уколами вона ще й збільшила їхній розмір.Будемо прибирати асиметрію, робити корекцію,- повідомила Репяхова, детально показуючи весь процес.

Читати також Дружина Віктора Павліка показала, як змінилася за останні 8 років (ФОТО) У сторіс Катерина Репяхова детально показала процес роботи з косметологом, зокрема й сам процес введення препарату в губи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA