Украина тварини новини Save Pets of Ukraine вибір редакції Украина

Ініціатива Save Pets of Ukraine перезапускає проєкт патронажу притулків: 16 шелтерів та ще більше допомоги для адопції тварин

Сейчас читают: 103
womo.ua

Мета проєкту — перетворити притулки на ефективні центри адопції та посилити їх спроможність надавати якісні послуги. Торік соціальна ініціатива Save Pets of Ukraine від Kormotech запустила патронажну програму підтримки притулків для тварин.

Ця ініціатива забезпечує базові потреби притулків, допомагає їм стати більш самозарадними та розвантажує працівників, дозволяючи їм зосередитися на пошуку домівок для підопічних тварин.

Проєкт стартував із 4-х притулків, нині ж він охоплює 16 шелтерів по всій Україні. Також збільшується масштаб допомоги: раніше SPOU забезпечувала 70% потреби притулку в кормі та повністю опікувалась лише часткою тварин, забезпечуючи ліки, вакцинацію, чипування, документи та все необхідне для новоспечених петперентів на перший час.

Тепер ініціатива запускає розширені програми підтримки для притулків, які показують найкращі результати з прилаштування тварин та приділяють достатньо уваги побудови систематизації процесів та підвищенню ефективності роботи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA