секс здоров'я стосунки психологія поради військові

Як жити далі, або Сексуальне життя поранених військових

Сейчас читают: 280
womo.ua

Тема нова, незручна та така, що багато її уникають. Але ніхто не задумується, що переживають військові, які мають серйозні травми, у тому числі і статевих органів, що позбавляють їх багатьох можливостей.

Ніхто не задумується про те, що відбувається за дверима спальні. Таких військових більше, ніж ви думаєте. І вони ще будуть. Тому маємо потребу говорити про це відкрито та в багатьох джерелах.

Як психологиня, сексологиня, що працюю в також із військовими, розкажу про іноземний досвід вирішення цієї проблеми та поділюся своїми спостереженнями.

Ліана Колесник-Цапенко, психологиня та сексологиня Звернемося до дослідження, проведеного в межах проєкту «Сприяння побудові довготривалих близьких стосунків у сім’ях ветеранів та військових», що виконує БО «БФ “Ветеран Хаб”» в межах проєкту «Спроможні та сильні», який реалізується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA