интервью

Ольга Юдіна: за даними ВОЗ понад 10 млн українців потребують психологічної допомоги і цей попит постійно зростає в умовах обстрілів

Сейчас читают: 688
womo.ua

Ольга Юдіна, засновниця організації UA Mental Help в ексклюзивному інтерв’ю WoMo розповіла про роботу фонду у часи нестабільності, книги, виклики та власні лайфгаки з відновлення внутрішніх ресурсів.  Жінка може бути ефективним керівником Стереотипи щодо жінок на керівних посадах, на жаль, все ще мають місце у сьогоденні.

Вони старі як світ, і це підтверджують статистичні дані. Зараз можна точно побачити, що керівники на  посадах в топ-500 світових компаніях – це чоловіки.

Також є різниця в оплаті праці, тобто при тій самій кваліфікації жінки можуть отримувати на 20-30% менше, але це не має зупиняти жінок від їх бажань та амбіцій, тому що жінка може бути ефективним керівником.

Адже це просто певні навички, які треба мати. І в UA Mental Help ми дуже активно підтримуємо розвиток жінок. У нас загалом команда складається з жінок і більшість керівників в нашій організації також є жінками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA