карантин Нео

Індекс інвестиційної привабливості України повернувся до допандемічного показника

Сейчас читают: 682
womo.ua

Інтегральний показник Індексу інвестиційної привабливості України у другому півріччі поточного року сягнув 2,48 балів. Востаннє такий результат фіксувався в середині 2020 року, коли в нашій країні вперше почали застосовувати практики локдауну та карантину.

Про це свідчать результати дослідження, проведеного Європейською бізнес асоціацією. Більш рання оцінка – за першу половину року – склала 2,17 з 5 можливих балів.

Проте, близько половини учасників опитування заявили, що інвестиційний клімат в Україні швидше несприятливий. За півроку кількість респондентів, які вважають інвестклімат вкрай несприятливим скоротилась з 53 до 37%.

Нейтрально оцінюють поточний інвестклімат 8% опитаних та ще 5% вважають його навіть сприятливим. Приблизно половина (45%) учасників дослідження вважають, що загальна динаміка бізнес-клімату радше негативна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA