Сша Вашингтон Нео Сша Вашингтон

Кулеба: Нам дуже пощастило, що саме Байден зараз президент США » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 350
goneva.net.ua

В кінці грудня українська делегація на чолі із президентом Володимиром Зеленським відвідала резиденцію американського президента Джо Байдена.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів цікаві моменти зустрічей з президентом. «Нам однозначно пощастило, що саме він зараз президент США.

Це людина, яка має глибоку емоційну прив’язку до України. Це перший президент США, який щиро розуміє нашу країну та хоче їй допомогти.

Не тому, що це потрібно (хоча це також аргумент), а тому, що в нього є такий душевний порив», – сказав Кулеба. Кулеба також згадав час, коли зустрічався у Вашингтоні із президентом США в кінці лютого.   Варто зазначити, що президент США майже ніколи не проводить окремі зустрічі в Білому домі з міністрами закордонних справ, які відвідують Вашингтон.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Українська винахідливість продовжує вражати американських спеціалістів та розробників зброї » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У Генштабі ЗСУ розповіли про стратегію Кремля » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA