Украина Нео Украина

Хто з українських дизайнерів представляє Україну на Pitti Uomo

Сейчас читают: 532
vogue.ua

З 14 по 17 червня у Флоренції проходить виставка чоловічого одягу Pitti Uomo, яка масовому глядачеві знайома завдяки стрітстайл-фотографіям з чоловіками у яскравих костюмах-трійках, капелюхах та ідеально укладеними бородами.

Однак це тільки зовнішня картинка – всередині Pitti відбуваються не такі візуально привабливі, але значно важливіші процеси.

Чоловічі (і не тільки) бренди з усього світу демонструють тут нові колекції байерам і пресі. Цього року сюди прибув великий український десант – 11 брендів у Флоренції представляють нові колекції у рамках платформи Ukrainian Fashion Now. "Pitti Discovery Foundation завжди був обсерваторією для нових героїв та сейсмографом, який фіксує зміни, тенденції та потреби.

Також ми завжди підтримували такі цінності як інклюзивність, діалог, гостинність і солідарність. Впевнені, що вони ще ніколи не були такими необхідними, як зараз.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA